Chaos in mijn hoofd

Moeder zijn is superleuk. Ik vind het tenminste echt een verrijking en ik ben dol op mijn jongens. Maar het lijkt ook echt je hersenen op te eten. Ik was altijd een soort van wandelende encyclopedie. Onthield alles wat ik zag. Hield geen agenda bij, want die had ik in mijn hoofd. En lijstjes waren ook taboe. Ik vergat niets!

Zo, is dat even veranderd! Vandaag was weer een nieuw hoogtepunt in mijn ‘het-is-chaos-in-mijn-hoofd’ verhaal. Het is studiedag, dus ik heb zowel mijn peuter als mijn kleuter thuis. Heel gezellig, want relaxed opgestaan, samen spelletjes gespeeld, gepuzzeld. Wat was weggewerkt en natuurlijk boodschappen gedaan. Samen met de jongens naar de supermarkt, ieder een kinderkarretje, ging het vrij vlot. Daarna op de fiets terug naar huis. Het eten voor morgen ook alvast bij.

Toen ik de boodschappen aan het opruimen was ging er ineens een lichtje branden. Ik had naast de tas toch nog iets mee moeten dragen? Denk, denk, denk. O, nee, dat gigantische pak luiers! En omdat ik altijd scan had ik ze afgerekend, maar ik besefte me dat ik ze bij de kassa al niet meer bij me had. Waar was die luiertas van ruim 10 euro dan gebleven? En toen brandde er wederom een lampje. Tijdens het broodjes scheppen heb ik deze neergezet. Snel even met onze plaatselijke Jumbo gebeld en ja hoor, bij de bakkerij stond inderdaad een grote zak luiers. Dus, hup, allebei de jongens deze keer de auto in (geen zin meer om nog op de fiets te gaan) en mijn oudste het woord laten voeren bij de servicebalie over hoe vergeetachtig zijn mama wel niet is. Eind goed, al goed. Maar iets minder chaos is ook prima!

Chaos in mijn hoofd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s