Dreumes met extremen

Onze dreumes is van de extremen. In alles! Hij is extreem lief, extreem charmant, extreem nijdig en extreem vastberaden (vooral dat laatste eindigt vaak weer in extreem nijdig) Maar ook in andere dingen is alles net wat heftiger dan bij zijn broer. Zo is er de zogenaamde ‘tandenellende’. Hadden we net een beetje rust na het doorkomen van de eerste vier kiezen, nu is het de beurt aan de hoektanden.

En dus hebben we extreme vieze en volle luiers waar geen pamper tegen opgewassen is, een extreem slechte doorslaper (maak er daar dus maar drie van) en ook nog misselijkheid erbij. Dankzij onze dreumes realiseren we ons hoe makkelijk onze kleuter altijd is geweest. Die sliep uit, beet niet als hij last van zijn tanden had, en tandpijn duurde maar een nachtje waarna die tand door was en alles weer normaal was.

Maar het is dus niet alleen maar een graadje erger. Want waar onze dreumes ook is, hij windt iedereen om zijn vinger. Met zijn grote blauwe ogen en zijn open lach zoekt hij contact met iedereen die hij tegen komt. Dat levert soms hilarische ontmoetingen op. Bijvoorbeeld op verjaardagen waar hij dan van schoot naar schoot gaat om iedereen even wat aandacht te geven. Of als hij met zijn broer gaat knuffelen.

En wat het extreme gillen betreft, dat is gelukkig een heel stuk minder dan in zijn babytijd. Toen kregen we hem lastig rustig. Sinds hij steeds beter kan aangeven wat hij wil, en zich ook makkelijker laat troosten, is dat heel wat minder. En daar zijn onze oren maar wat blij mee! O ja, en wij houden extreem veel van hem!

Dreumes met extremen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s