Two-face, iets met tanden.

Mijn dreumes heeft twee compleet verschillende persoonlijkheden. Overigens bedoel ik nu niet dat ik vermoed dat er psychisch iets niet in orde is. Nee, we hebben een dreumes met en een dreumes zonder tandpijn. En dat levert twee compleet verschillende kindjes op. Helaas is de tandpijn momenteel redelijk leidend (of lijdend, want dat is dreumes dan ook). Waar onze peuterpuber in een dag van zijn doorkomende tandpijn af was, ettert het bij de jongste maar door.

Dit weekend zijn eindelijk de eerste twee kiezen doorgekomen, na een week van zure luiers, zetpillen zetten en dentinox smeren. Ze komen trouwens ook altijd met zijn tweeën bij hem. Maar vandaag hadden we dus voor het eerst weer een vrolijk mannetje. Geen gekke poepbroeken, geen gehuil om schijnbaar niets en dan zien we een hele andere kant. Een jochie dat alles leuk vindt, entertaint en sjanst met iedereen. Ik heb genoten!

Maar of dit genieten van lange duur zal zijn? Als ik in zijn mondje kijk zie ik alweer twee grote kiezen doorschemeren en ook de hoektanden zijn zichtbaar. Ik kijk met smart uit naar de periode na de tandpijn. Another two down, ten to go!

Two-face, iets met tanden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s