Weekendje ‘vrij’

Voor het eerst sinds we ouders zijn van onze peuter en dreumes hadden we een weekendje vrij. Het was niet de eerste keer dat ze samen gingen logeren, maar vorige keer was een ‘moetje’ omdat we hielpen bij een verhuizing. Deze keer was er absoluut geen noodzaak om ze uit logeren te sturen. Maar het was heerlijk!

Onze dreumes slaapt niet door, tenminste hij wordt standaard een keer wakker en meestal slaapt hij na wat drinken weer vrij snel, maar onze nachten zijn altijd gebroken. Hoe vreemd het ook klinkt, dat went. Maar dit weekend kwamen we er weer achter hoe fijn het is om door te slapen (en een nacht van minimaal 7 uur te maken)  We verheugden ons dus al op het slapen, en daar hebben we gebruik van gemaakt. Maar niet alleen dat…

We hebben samen weer eens aan een trimloop meegedaan (in Carnavalskleding, want het is wel Carnaval) en we zijn uitgebreid uit eten geweest. Bijna 2,5 uur hebben we rustig zitten tafelen bij de Japanner en ons laten verwennen door een 5-gangen menu. Niet honderd keer opstaan van tafel omdat de een drinken wil, de andere een snotneus heeft, dan moet er weer gepoetst worden en honderd keer zeggen dat we aan tafel blijven tot iedereen klaar is met eten. Heerlijk!

Wij hebben bijgetankt. En nu kan ik niet wachten tot over een klein uur mijn ouders met mijn jongens voor de deur staan. Om ze helemaal plat te knuffelen en nog even samen met ze Carnaval te vieren vanmiddag als de optocht bij ons door de straat komt. En even kijken of het de oudste opvalt dat zijn muursticker is gemaakt (die zijn broertje een tijdje geleden eraf had getrokken -groot drama-) Want het is toch ook wel erg fijn als mijn twee herriemakers gewoon weer om me heen dartelen!

Weekendje ‘vrij’

Een gedachte over “Weekendje ‘vrij’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s