Virusje in huis

We hebben een rustig weekend, alleen pakt dit iets anders uit dan verwacht. Bij baby zitten zijn hoektanden te vervelen, dus daar is de tandpijn (inclusief de bekende luiers) weer. Maar bovenop die tandpijn kreeg baby ook last van een virus. Voor het eerst, in zijn 11 maanden bestaan, hadden we een overgevend kind. En dus sliep meneer tussen ons in, want ik wilde wel zeker weten dat als hij moest spugen hij er niet in stikte. Op een handdoekje om te voorkomen dat ik ons hele bed zou moeten verschonen.

Iedere moeder kent vast dat moment dat je snot uit de neus van je baby haalt, poep weg veegt op plekken waar geen poep hoort te zitten en spuug opvangt. Nou gisteren was die laatste eer voor mijn man (ik had nummer 2 vandaag, dus eerlijk zullen we alles delen). Alleen nu ligt mijn oudste vent (lees: man) dus plat op bed. Geen idee of het zo besmettelijk is maar in ieder geval lijkt baby zijn vader aangestoken te hebben.

Vandaag bestaat mijn dag dus uit het verzorgen van drie ‘kinderen’ zonder uitje naar buiten. En hopen dat ik zelf niet de pineut wordt. Hoe dan ook het is een rustig weekend (mij iets te rustig). Nu ga ik kijken of ik de oudste van wat thee kan voorzien met misschien een beetje brood. Fijne zondag allemaal!

Virusje in huis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s