Oud en Nieuw vieren?

Zodra je kleine kinderen hebt wordt Oud en Nieuw een vraagteken. Gaan we het moment van 00:00 meemaken of zijn we met andere dingen bezig? Handig is om dan thuis of dichtbij te zitten zodat de kinderen hun eigen bed in kunnen. We hebben namelijk ooit meegemaakt dat we besloten om 23:30 weg te rijden bij vrienden omdat kleine man op geen enkele manier ging slapen daar, maar zo oververmoeid was dat uitstellen geen optie meer was. Vervolgens zaten we dus op het moment supreme met zijn tweeën voor de televisie.

Dit was ons eerste Oud en Nieuw met zijn viertjes. En die vierden we bij de buren. Babyfoon mee, licht afgesteld en je hoort alles. Tijdens het Oud en Nieuw sta je toch voor je huis op straat, dus daar zat geen verschil in, Met peuterpuber hadden we afgesproken dat we hem wakker zouden maken. Baby was dus een vraagteken, want die wordt werkelijk overal wakker van. De hele dag was hij al allert op de knallen buiten.

Maar dat er ook met Oud en Nieuw geen pijl op te trekken is dat  bleek wel. Geen kik heeft de baby gegeven. Voor het eerst eigenlijk, want altijd hebben we er wel een keer uit gemoeten voor een tut die kwijt was, een doorgelekt kind of simpelweg omdat hij niet lekker lag. En niet alleen werd hij niet wakker. Hij sliep uit: tot bijna half negen! Ook peuterpuber deed het formidabel. Niet alleen vond hij het superstoer om er in de nacht even uit te zijn. Die anderhalf uur pakte hij er ruim bij vanochtend. Het werd 10:00. Waarbij wij ons nu de vraag stellen of we vannacht weer vuurwerk af gaan steken! (nee hoor buren, we zullen het laten…)

Oud en Nieuw vieren?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s