Sinterklaasweken

Hyper kinderen, slecht slapen, veel rumoer? Het valt hier eigenlijk wel mee. De Sinterklaasweken zijn vol aan de gang en de nodige cadeaus zijn inmiddels weer uitgepakt. Sinterklaas bij de schoonfamilie, schoentje zetten, Sinterklaas op het werk en Sinterklaas was ook nog even bij overgrootopa en -oma.

Peuterpuber is er wel weer meer mee bezig met vorig jaar. Maar het concept schoen zetten is nog een beetje vaag. Hij zet hem alleen als wij zeggen dat dit mag. Oftewel, er staan hier niet iedere nacht schoentjes bij de kartonnen open haard. Ook vindt hij Zwarte Piet niet spannend of eng en rende hij onlangs met een tekening in volle vaart op Sinterklaas af (middenin in een voorstelling). Maar na die dag is het ook weer voorbij. Het idee dat Sinterklaas iedere dag in het land is om cadeaus rond te brengen leidt bij hem nog niet tot spanning.

Momenteel hebben we nog 1 Sinterklaasdag staan. Aankomende dinsdag, als het ook Pakjesavond is. Ik vertel dit soort dingen meestal pas kort van tevoren. Ook nu weet hij nog niets. Mijn ouders komen langs en als het goed is, is Sinterklaas geweest als ze terug komen van de ‘kindjes’ (waar in de ochtend ook Sinterklaas is). Daarna is het voorbij en kan ik zeggen dat mijn Sinterklaashectiek nog redelijk is meegevallen. Ze vinden de Sinterklaasmomenten vooral erg gezellig. Maar de spanning, slapeloze nachten en gehyper hebben wij gelukkig nog niet. Hou dit vast jongens!

Sinterklaasweken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s