Logeren

De allereerste keer logeren van je kindje is wel een dingetje. Omdat wij een feestje hadden was het de beurt aan baby om voor het eerst te gaan logeren. Hij is nu 8 maanden en slaapt sinds deze week het klokje rond. Heerlijk! Maar goed, dan is het nog de vraag wat hij op een andere plek doet. Zijn broer vond het in ieder geval geweldig. Peuterpuber gaat vaker logeren, die vindt het super bij zijn opa en oma. En nu samen met zijn broertje is helemaal leuk.

We aten met zijn allen gisteren bij opa en oma. De plek waar ze zouden blijven slapen. Omdat we binnenkort op vakantie gaan heb ik een Deryan tentje overgenomen en dit was een mooi moment om deze uit te testen. Mijn moeder heeft hem vervolgens na zijn flesje naar bed gebracht. Dit ging niet gelijk zonder slag of stoot, maar na wat gewieg en gewandel had ze hem rustig en ging hij zonder verdere problemen zijn tentje in. Dat is heerlijk vertrekken als je weet dat die kleine rustig is gaan slapen. Van peuterpuber weet ik al dat dit bij opa en oma geen enkel probleem is.

Wij zijn vertrokken naar het feestje en omdat dit bij mijn beste vriendin was en we elkaar veel te weinig zien, werd het laat. Iets later dan normaal werd ik vanochtend wakker met de mededeling op de telefoon dat beide jongens klokje rond hadden geslapen. Zo’n fijn gevoel. Ze komen vandaag pas weer tegen bedtijd thuis. Het voelt raar, wakker worden in een ‘ leeg’ huis. Maar het is fijn om te weten dat ook de baby het ‘pikt’ om op een andere plek zonder papa en mama te slapen, en dat de wereld dan niet vergaat!

Logeren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s