‘Love it when a plan comes together’

The A-Team. Ik ben ermee opgegroeid. Dus ook met die quote van Hannibal na het volbrengen van een opdracht: “I love it when a plan comes together”, en dat dan lachend met een sigaar tussen zijn lippen. Nu denk ik dat ik over een paar jaar mijn eigen A-team in huis heb. Dat verhaal vertel ik dan later wel, het gaat me nu vooral om die quote. Want dat is momenteel wel een beetje mijn lijfspreuk. Ik ben van de planningen, kan dagen, werkzaamheden en uitjes helemaal plannen. Ik vind het ook vervelend als het vervolgens anders gaat. Toch ben ik daar beter in geworden. Want als moeder (ongeacht of het een jongen of een meisje is) zijn planningen leuk bedacht, maar zelden uitgevoerd.

Vandaag was een uitzondering op die regel. Voordeel is dat we beiden thuis waren. Ik was vrij en mijn man heeft vakantie. Dus kon ik in de ochtend lekker gaan hardlopen. Dat was me in het weekend niet gelukt en gezien de kilo’s die er nog afmoeten en de fitheid die ik terug wil, moet ik van mezelf nu twee keer per week hardlopen. Vanochtend dus heerlijk wat tijd voor mezelf. Daarna was het tijd om de baby te voeden en die viel in slaap dus die kon gelijk naar bed. Peuterpuber vervolgens aan de boterham gezet, en ook hij daarna naar bed. Dat is meestal de tijd dat mijn man gaat hardlopen, (het liefst iedere dag, hij is iets fanatieker en getalenteerder dan ik) en het teken voor baby om weer wakker te worden na een hazenslaapje.

Terwijl ik de was aan het ophangen was hield ik de babyfoon dus nauwlettend in de gaten. Daarna besloot ik wat te gaan lezen. Een luxe die ik eigenlijk nooit heb. En ja hoor, bij de eerste bladzijde hoorde ik baby wat murmelen. Maar… in tegenstelling tot ‘ normaal’ viel hij weer in slaap. Ik heb dus heerlijk gelezen, daarna werd baby wakker voor zijn voeding en konden we ook zijn broer wakker gaan maken. Geen gesjouw met de een en dan weer met de ander: “I love it when a plan comes together!”

 

‘Love it when a plan comes together’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s