6 maanden oud

Een mooi moment om even terug te blikken. De afgelopen week was het namelijk precies 6 maanden geleden dat we ineens met zijn vieren waren. En sindsdien kan ik zeggen dat het lijkt alsof het nooit anders is geweest. Ik probeerde me voor de geest te halen hoe het was toen mijn man en ik nog met zijn tweeën waren. Ik weet natuurlijk wel wat we allemaal samen gedaan hebben, maar het lijkt nu zo’n ver van mijn bed show.

Het grappigste vind ik nog dat ik vroeger nooit wilde koken omdat ik dit zonde van mijn tijd vond. En dat we met bord op schoot voor de televisie zaten. Tegenwoordig ben ik blij als ik ook maar een beetje tijd heb om goed te koken omdat dit ook een moment van me-time is. En de televisie gaat niet aan voor de kinderen op bed liggen. Hoezo was het vroeger druk? Maar het is ook heerlijk om de rots te mogen zijn voor deze twee ventjes.

Zes maanden geleden werd een toekomstdroom van mij dus waar: moeder zijn van twee lieve kindjes. Ik dacht daar vroeger nog wel eens een meisje bij, maar sinds ik in verwachting was van de eerste heb ik altijd gedacht dat ik een jongensmoeder zou zijn. Of dat echt zo is moet nog blijken (het materiaal is er!), maar ik zou niet anders willen.

O, ja nog wat mijlpaaltjes: baby eet echt alles en heeft voor het eerst een nacht doorgeslapen van 23:00 tot 07:30 (dit is voorlopig een eenmalige actie) Schommelen helpt bij zijn gil-uurtje(s). Peuterpuber is voortaan ook luiervrij en droog bij zijn middagslaapje. Dus nu alleen de nacht nog. En hij heeft zijn eerste stukjes gefietst zonder zijwieltjes, daar gaan we deze zomer dus nog maar veel op oefenen. Op naar de volgende 6 maanden!

6 maanden oud

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s