Verrekte rug

Dat je rug belangrijk is als je kinderen hebt kom je pas achter als hij niet meewerkt. Eigenlijk is je rug altijd belangrijk, maar voorheen kon ik hem ontzien als er iets niet goed ging. Met kinderen is dat eigenlijk onmogelijk. Ik kan mijn baby niet vertellen: “Nu loop je even zelf naar beneden.” Gisteren schoot het er ’s ochtends in. En dat terwijl de kinderen klaar moesten staan voor het kinderdagverblijf, want er stond een dagje werken op het programma. Het was ook de eerste dag dat we weer live in het park zouden staan (dus geen stoel voorhanden). Retegoede planning dus!

Ik maakte natuurlijk alweer de fout om peuterpuber naar beneden te willen dragen. Een luxe die hij niet nodig heeft, maar ik vind het wel gezellig, soort van knuffelmomentje. Dus ik kreeg er nog even een extra klap bovenop. Vervolgens deed dus echt alles zeer: auto inladen, maxicosi dragen, baby optillen. Maar vannacht was het ergste. Want met het voeden moet ik op mijn zij draaien, en als je stil ligt wordt je rug stijf en dus heb je een soort van opstartpijn.

Inmiddels gaat het alweer wat beter, en uit ervaring weet ik dat een verrekking na drie dagen redelijk opgelost is. En ik weet ook weer voor welke bewegingen ik mijn rug allemaal gebruik.

Verrekte rug

Een gedachte over “Verrekte rug

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s