Boodschappen doen als uitdaging

De dagen van het relaxte en rustige boodschappen doen zijn voorbij. Of ik moet alleen gaan. Afgelopen weekend dachten we even kleding te gaan shoppen met baby en peuterpuber. Dat was hoog tijd, want we hadden alle vier spullen nodig. Het voordeel is dat hier in de buurt een hele grote kledingzaak zit waar ze alles hebben: Van Tilburg.  En dus konden we gelijk voor iedereen op die plek slagen. Nou dat is gelukt! Maar wel met hindernissen en gezellig winkelen zit er niet in.

Voor baby waren we zo klaar, gewoon wat leuke dingen uitzoeken. Voor peuterpuber eigenlijk ook, en dankzij de kinderhoek vermaakte hij zich daar ook prima. Na een snelle goedkeuring van hem was ook die klaar. Ik ben toen snel naar de damesafdeling gegaan om een nieuwe spijkerbroek te scoren. Werknemers aan het werk gezet en in een kwartiertje geslaagd voor een spijkerbroek (ja super gezellig!) Daarna besloten we even pauze te houden. Baby moest eten, en wij lustten ook wel wat. Toen begon het ‘gedonder’. Baby had er weinig zin meer in. Dus het tussendoortje is er lopend met de baby in gewerkt. Drinken had hij geen zin in want er was veel te veel te zien.

Inmiddels was peuterpuber met papa aan het winkelen bij de mannen. Nou ja, papa winkelde, peuterpuber rende door de rekken. De leren bank was een auto waar geen wielen meer aanzaten, en hij had inmiddels ook twee gewillige slachtoffers uitgezocht om zijn verhalen tegen te vertellen. Nadat we daar klaar waren kwam het avontuur van het afrekenen. Peuterpuber was inmiddels elke vorm van geduld verloren en rende onder hekjes door, met mama er rennend achteraan (papa moest even terug naar de mannenafdeling) Gelukkig zag de cassiere in dat hulp  welkom was. Dus peuterpuber mocht achter de balie komen helpen. Na een enerverende ochtend dus de conclusie getrokken dat we dit voorlopig niet meer zo doen. En misschien wel nooit meer, ik heb immers een mannengezin!

Boodschappen doen als uitdaging

Een gedachte over “Boodschappen doen als uitdaging

  1. Misja zegt:

    Ik dacht ooit bij een oppaskindje. Laat hem zijn loopauto’tje maar meenemen met shoppen
    .. Dan hoef ik hem niet te dragen. Hij gebruikte hem expres als botsauto.
    Oeps.. ehhh ja volgende keer blijft auto’tje toch maar weer thuis .. hahaha

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s