Eerste vakantie

In eerste instantie wilde ik deze blog: ‘wasjes draaien’ noemen. Want dat is wat ik momenteel aan het doen ben. Heel veel wasjes aan het draaien. Gisteren zijn we terug gekomen van een midweekje weg. Nou ja ‘ we’, onze peuterpuber plakt er nog een logeerpartijtje bij opa en oma aan, dan kan mama lekker wasjes draaien. Het was voor onze baby van drie maanden zijn allereerste vakantie.

De midweek had ik alweer anderhalve maand geleden geboekt toen bleek dat baby het wel prima vond allemaal en geen gekkigheden liet zien. Meivakantie, dan denk je toch aan een beetje lekker weer, rond de 20 graden. Dus wij zijn gaan ‘glampingen’ (kamperen in een luxe tent.) Op zo’n 45 minuten van huis. De eerste nacht dacht ik nog door te kunnen brengen in een nachthemdje onder een deken. De tweede nacht wisten we wel beter: nachthemd, pyamabroek, vestje en dubbel dekbed. Nu hoor ik je denken: ach, en die kleintjes dan. Nou die hadden dus nergens last van, tenminste anders lieten ze het ons niet merken. Zowel baby als peuterpuber sliepen prima in de tent. En hoe leuk vonden ze het om met zijn allen in een ruimte te slapen. Iedere ochtend werden ze wakker met ijskoude handjes, maar verder was er niets aan ze te merken. Natuurlijk had baby wel een lange romper, broek, shirt en winterslaapzak aan. En onze peuterpuber had net als ons een dubbel dekbed, waar hij voor de verandering goed onder bleef liggen.

Onze vakantie bestond niet uit waterspelletjes, strand bezoekjes en dat soort dingen. Nee, wij hebben een pretpark bezocht, een dierentuin, speeltuinen en gezwommen in een binnenbad. Het was dus feest, vooral voor onze peuterpuber. En een leuke ervaring met twee hele lieve jongens. Maar volgende keer gaan we toch weer voor een huisje. En dat heeft niet zoveel met de kou te maken…..mama houdt niet zo van spinnen….

Eerste vakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s